Wynn`s

ЗАЩО ДОБАВКИ?

Добавките на Wynn’s , които можете на намерите  на уникални цени в JBG Auto ,са химически обработки, които предотвратяват замърсяването на тези основни течности и решават проблеми с вашия автомобил.

Често срещани проблеми като черен отработен дим, запушени инжектори, блокиран филтър за сажди, високи емисии на отработени газове, лоша работа на двигателя, прекомерен разход на гориво, течове и лоши миризми могат лесно да бъдат разрешени или предотвратени с помощта на добавки на Wynn’s.

Горивната система на автомобила е силно проектирана и изключително чувствителна към замърсяване. Това замърсяване може да увеличи шума на двигателя, емисиите на отработени газове, разхода на гориво и да намали смазването и мощността на двигателя. Редовното използване на Wynn’s Fuel обработки ще помогне да се поддържа чиста горивната система и двигателят да работи ефективно, намалявайки разхода на гориво и драстично намалявайки вредните емисии. Това ще ви спести пари и е полезно за околната среда!

Wynn’s предлага професионално оборудване и химически решения, осигуряващи оптимална работа на всички автомобилни системи. Като алтернатива на механичния ремонт, някои от проблемите в автомобила могат да бъдат решени напулно и сериозни проблеи могат да бъдат предотвратени с химическо третиране, което е:

ефикасно

достъпно

лесно за употреба


Химическите добавки на Wynn’s отговарят на специфичните изисквания на съвременните двигатели и също така защитават и оптимизират работата на по-старите автомобили. Част от продуктите на Wynn’s са фокусирани върху подобряването на работата на горивната система и понижаване на разхода на гориво.

Гамата от специални химически продукти на Wynn’s в JBG Auto включва (разгледайте ТУК):

Ето две интересни видеа за добовката за дизел и бензин показващо начина на действие и нейната мощ:

  1.   2.


1.Във видео едно, се обяснява как действа една от добавките за дизел. Има редица причини, поради които най-новите дизелови двигатели се нуждаят от редовно обслужване. Mодерните дизелови двигатели са оборудвани със системи за рециркулация на отработени газове или EGR за намаляване на замърсяването от отработените газове. За съжаление без редовна поддръжка EGR , може да доведе до значителни замърсявания и натрупване на въглерод в индукционната система на всмукателния колектор и регулиращите клапани на EGR с въвеждането на горива с ниско съдържание на сяра.

Компонентите на дизеловия двигател не получават същото ниво на смазване, което затруднява ефективната работа на двигателя и увеличава износването на движещите се части. Когато водата или кондензът замърсяват дизеловото гориво водата седи на дъното на резервоара, слоят, образуван между водата и дизеловото гориво, създава среда, която насърчава растежа на микроорганизмите, известни като дизелови симптоми на бъгове. Те включват увеличен разход на гориво, запушени EGR системи, по-високи емисии на отработени газове и загуба на мощност. Професионалната формула на Wynn’s дизелов инжектор е разработена с помощта на най-новата технология за почистване и смазване. 

Детергентите в Wynn’s дизелови инжектори почистват бързо и безопасно разграждат отлаганията. Биоцидът е предназначен да унищожи всички нежелани микроорганизми и да спре експоненциалния растеж на дизеловата лодка. Wynn’s дизелов инжектор, почиства инжекторите и предотвратява повреди от замърсяване с водата и подобрява икономията на гориво и компенсира липсата на смазка в горивата с ниско съдържание на сяра. 

Wynn’s дизелов инжектор, ще почисти цялата ви горивна система, от дизеловия резервоар до изпускателната система.


2.Във видео две се обяснява как действа една от  добавките за бензин. От 1996 г. производителите на автомобили въвеждат системи за директно впръскване на гориво под високо налягане в своите автопаркове. Това създава нуждата от чист бензинов инжектор на Wynn’s. Съвременните горивни системи разчитат на прецизно съотношение въздух-гориво, което ги прави уязвими към негативното влияние от замърсено горивото.

Когато вода или конденз се смесват в резервоара за бензин, окисляват горивото, което води до образуване на отлагания от утайка и лак. Тези отлагания ограничават притока на въздух и гориво към горивната камера, влияят на всмукателните колектори на инжекторите, клапаните и дроселните клапи, както и пречат на важни системи за управление на двигателя. Симптомите включват повишен разход на гориво и загуба на мощност, увеличени емисии и груб празен ход. Професионалната формула на бензиновия инжектор на Wynn’s е разработена, използвайки най-новите технологии за почистване и смазване бензиновият инжектор.

Термирането на детергентите на системата за високо налягане бързо и безопасно разгражда отлаганията, а диспергентите задържат вече микроскопичните отлагания в суспензия и ги отстранява чрез процеса на изгаряне.

Бензиновият инжектор на Wynn’s е подходящ за използване във всички класове бензинови двигатели и ще почисти цялата горивна система от бензиновия резервоар до изпускателната тръба.


Състезателна история на Wynn’s :Победата с Keating Motorsports дойде в дебюта на Wynn като основен спонсор на отбора в Льо Ман и е незабавен акцент в целогодишното честване на 80-годишнината на компанията през 2019 г.

още информация ТУК!


Повече от 80 години отделът за „Научноизследователска и развойна дейност“ на Wynn’s работи за достигане на високо качество и ефективност на почистващите и смазващите технологии,  които в същото време отговарят на изискванията за безопасност и опазване на околната среда.

Задълбочените познания в автомобилния сектор и непрекъснато променящите се изисквания на производителите са в основата на развитието на продуктите на Wynn’s.

Продуктите на Wynn’s са сертифицирани според системата за качество ISO 9001. Повечето от тях имат одобрение от световните производители на автомобили. Wynn’s разчита на добре структурирана, глобална разпространителна мрежа от филиали и дистрибутори. Търговската марка на Wynn’s присъства в целия свят: в Европа, Близкия Изток, Африка, Северна и Южна Америка, Азия и Австралия.

Разгледайте цялата гама от продукти ТУК!